sunnuntaina, heinäkuuta 22

Summer paradise


Nyt on täällä vihdoin ollu ihanaa kelii mutaaman päivän ja ollu oikea kesäfiilis. Sen kunniaks tehtiin siskon kanssa sellainen mukava 8,5 km kävelyretki. Käytiin hiukan jätskillä. Oli tosi kivaa ja lämmintä. Hiuka rupes loppussa jalat väsähtämään, mut ei se haitannu.

Seuraavana päivänä kävelin sit skanssiin ja prisman kautta takasin kotiin. Semmone pikkune 9,6 kilsan lenkki. Siin rupes kyl olemaan jo ihan ihan poikki. Illalla totesin, et ei oikein oo lonkka tykänny mun kävelyretkistä, se ku on ollu muutenki vähä ongelmainen. No turha sitä on jäädä suremaan. Vähä voltareenii lonkkaan ja jatkamaan touhuamista.

Viikonlopuks lähdin poikaystävän ja sen perheen kaa niitten perhetuttujen mökille. Kyseessä ei ollut mikään perinteinen hirsimökki, vaan todella ihana uusi kesäasunto. Oli tosi kivaa viettää siellä pari päivää. Pääsi vähän uimaan. Valitettavasti pelkään paarmoja aivan törkeesti. Voitte vaan kuvitella kuinka vesi lensi, kun ne tuli lähelle uimassa : )

Kun laitoin nää kuvat ni tajusin, et mul on sattumalt taas tää paita. Ihan ku mul ei muit paitoi oliskaan. Mun mielest vaan toi paita sopis hyvin ton huivin kaa : ))))


Hyppy pomppu koikka loikkanen

Ah olen niin iloinen lapsonen

Vähä posee : )

Pus pus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti