tiistaina, heinäkuuta 31

Jypinkylä + The Letter


Matkustettiin pikkusiskon ja poikaystävän kaa Jyväskylääääään! Mentiin mun isosiskon luo muutamaks päiväks. Mulla oli ihan oikee tehtävä siellä: kirje isäntäperheelle, mut siit lisää myöhemmi. Oli tosiaan kivaa junas. Junas on kivaa ku ei tuu paha olo, toisin ku autos. Meil oli eväänä karkkii, viinirypäleit ja leipää. Oon iha hullu viinirypäleiden syöjä, Nam nam.

No mut Jyväskyläs oli tosi kivaa. Käytiin vähä shoppailee ja ostin kellon ja uuden napakorun. Syötiin paaaaaaljon herkkuja. Katottii Rillei, Rillit huurussa, monta monta jaksoa. Ne  on vaan niin sulosia ja hauskoja.  Käytiin kans puistos keinumas ja potkimas ja pompottelemas jalkkist. Järkytyttii, millasta kieltä nykyajan lapset käyttää. Vielä suurempi järkytys meille oli, lapset alkoivat potkimaan siiliä, ihan oikeeta elävää siiliä. Siinä kohtaa me mentiin väliin ja vähän komennettii.Vuokrattiin koriselokuva ja siinä huomasi kuinka koko kylä oli koulun koriksessa mukana. Onpa vieras ajatus. No saas nähdä, millainen mun koulun high school spirit on : )

Tosiaan kirjotin yhen päivän sitä kirjettä. Kuus tuntii kirjotin sitä yhtenä päivänä, hieman vaihtelevalla aktiivisuudella, mutta kirjotin kuitenkin. Enkä saanu siltikään valmiiksi. Mun sisko kävi sen kirjeen läpi ja korjas virheit ja ehdotti parempii sanavalintoi jne. Siinäkin meni aikaa ja sit seuraavana iltana kirjotin sen loppuun. Ei se ihan niin kauheaa ollut kuin olisi voinut luulla ja luulinkin. Vaikeaa oli keksiä, mitä kirjoittaa. Tietenkin ajatusten eglanniksi kääntäminen tuotti aluksi vaikeuksia, mutta kun sai Englanti-vaihteen päälle niin ei ollut enää niin paljoa vaikeuksia. Siitä kirjeestä tuli yllättävän hyvä : )


Poikaystävän lippis : D

Pysähdyspaikat

Mun tyynyä et vie <3 murr




Elmukelmulintu p.s. sisko varjelee yksityisyyttä

Poikaystävän söps söps taustakuva + junabiisi <3

2 kommenttia:

  1. Ton kirjeen kirjottaminen on ihan kauheeta hahaa :D onks sullaki sillee et sait aikaa elokuun loppuun asti aikaa lappujen täyttöön ku koulut oli nyt kiinni...? Ja vietkö ne laput peruskouluu etkä lukioon :D entä otiks aivokalvotulehdus rokottee? :) sori kysymysmääräää XD

    VastaaPoista
  2. No siis mulle sanottiin et suurinosa papereist pitäis palauttaa siin elokuun aikana mut noi koulupaperit ku niihi laitetaan lukion tiedot ja arvosanoi ni niitä täydennetään sit joulun aikaan. LAitoin sinne tosiaan sähköpostia et lukioon vai peruskouluun ni ne vastas et lukioon. Rokotteit hoidetaan vast ens vuoden puolel ku en oo viel ees ollu siel lääkäris. Enkä tiiä mitä rokottei pitää ottaa ku ne tiedot tulee ens kevään. : )))

    VastaaPoista