lauantaina, kesäkuuta 23

Kirje isäntäperheelle

Tän kesän aikana pitäis lähetellä kaikenlaisia papereita AFS:lle. Kirje isäntäperheelle kuuluu niihin papereihin. Ajatus sen kirjottamisesta on kauhea, koska se täytyy kirjoittaa englanniksi ja siinä on ihan kummallisia kysymyksiä. Ajattelin, että kirjeen voisi kirjoittaa erissä niin se ei välttämättä tuntuisi niin kauhealta. Kaikki paperit pitäisi olla lähetettynä elokuun puolivälissä. Osa lomakkeista ovat hieman hämäriä, joten asioihin perehtyminen ei houkuta. No kuiteskin tässä ovat ne kysymykset joihin pitäisi vastata:
  • How would your family and friends describe your personality?
  • How would you describe your relationship with your family and friends? For example, how are you different from your brothers/sisters and/or friends? What is your role in the family? In what types of situtations do you seek advice from your parents?
  • Describe in more detail for your host family your major interests and activites and how often you pursue them
  • What are your different roles in your community (For example: school, sports, community activites)? What is important to you?
  • What was your motivation to apply for the AFS program? What are your personal goals for the program?
  • What part of your daily life do you find frustrating or difficult?
  • Whether or not you have been successful, please describe an obstacle in your life and how you attented to overcome this challenge?
  • What are your future education or career plans?
Mite mä osaan vastata, et mikä on mun rooli perheessä jne.? Noi on ihan kauheita kysymyksiä. Eikä siinä vielä kaikki. Sen pitäis olla kahen A4 pitunen ja sit oikee muistutetaan kuinka tärkee tää kirje on, koska ensivaikutelma on tärkein. APUVA!

10 kommenttia:

  1. Sori, tää on nyt vähän aiheen vierestä, mut onko sun jonkun serkun tai jonku nimi iiro? :D

    VastaaPoista
  2. Mielenkiintonen tää blogi, jään innolla seurailee :D haluisin itekki vaihto-oppilaaksi! Pitääkö muuten olla kuin hyvä englanti että voi lähtee? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jotkut järjestöt vaatii kai parempaa englantii ku toiset, mut esim. kaikil jotka hakee jenkkeihin tehää kielitaitotesti, mut siit kai melkeenpä kaikki suomalaiset pääsee läpi. Mul iteläni enkku on 6, jote pelottaa vähä mite se testi menee : )

      Poista
  3. Aattelin nyt vastaa tänne sulle.
    Ne tossut on maailman ihanimmat. Oli pakko pestäkin ne ku alkovat näyttää nii järkyilt käytön jälkee :D Ollaan muuten oltu vissiin samassa koulussa! ;) Ja muistanki et sul oli noi tossut sielläki joskus myös.

    Ja hei, jäisin seuraa sun blogii mut toi "lukija"-gadget ei näy/toimi.

    VastaaPoista
  4. Moi! Mäki hain afsn kautta usaan ja tieto pääsemisestä tulee tän viikon sisällä apua!!!!! Tuleeks teille joku vaihto-oppilas tänne suomeen sen ajaks ku oot jenkeissä, toimiiko siis sun perhe isäntäperheenä mitenkää? :)))

    VastaaPoista
  5. Okei! Heh jännitin vaa sitä ku ei meijänkää :D mut pääsin USAan kans afs kaut ehkä törmäillään :))

    VastaaPoista